25 d’octubre 2017

Rentrée

Han tornat les meves matinals de dissabte al parc del Castell de l'Oreneta. Els tres dissabtes anteriors he passat la meva horeta i mitja observant com va la migració. Ara, la meva primera sorpresa va ser veure que dos arbres que servien de talaia als ocells han desaparegut durant l'estiu. Mala notícia, penso. A més, aquest últim dissabte havien remogut la terra en el gran massís de gespa on eren aquests arbres. Quina sorpresa ens preparen els tècnics de l'Ajuntament? Si no ens haguessin decebut tantes vegades, potser podríem esperar alguna cosa bona.



Bé, passant al tema ocellístic, tenim indicis molt tímids de migració. Potser es nota una major presència de Pit-roig i de Tudó; de fet, el 7 d'octubre va passar-ne un estol força nombrós. A més, 7 i 14 hi havia força Mosquiter (comú i de Passa). 


El 21, van aparèixer un parell de Cotxes cua-roges; mai les havia vist al parc, abans.



I per la resta, pocs canvis. El proper dissabte potser no tindré dosi de pardaleig. En fi, fem el que podem amb la càmera i, em sap greu, però no he pogut introduir la llista al Ornitho.cat. Ho provaré un dia d'aquests. Tingueu uns bons dies.